Incest pics, videos and casesIncest Pic of the DayThe Incest LinksThe Incest Chatrooms
  The Incest Board
  Serbo-Croatian
  Sestricna i ja - moj prvi put

Post New Topic  Post A Reply
profile | register | preferences | faq | search

UBBFriend: Email This Page to Someone! next newest topic | next oldest topic
Author Topic:   Sestricna i ja - moj prvi put
mario2222
Rookie

Posts: 1
From:
Registered: Jun 2007

posted September 11, 2007 11:45 AM     Click Here to See the Profile for mario2222     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
Imao sam oko 6-7 godina, a moja sestricna 9-10. Stalno smo se zajedno igrali i uzivao sam u njenom prisustvu. Najcesce smo se igrali tate i mame, ali samo kad smo bili sami ili sigurni da nas nece niko ometati. Ona je tako htjela, a ja nisam razumio zasto, jer sam bio mali. Ona mi je objasnjavala sto tata i mama «trebaju raditi» i pokazivala mi kako da je mazim po malim, jos nepropupalim sisicama, po guzi i izmedu nogu. I svidjelo mi se, iako je nisam dirao po goloj kozi, nego preko odjece. Naravno, i ona je meni mazila mali kurac koji je od samo jednog dodira postajao veci i tvrdi.
Jednom je, za vrijeme nase igre, kod nje, iz ormara izvadila neki casopis sa golim zenama i muskarcima. Bili su u raznim pozama i situacijama. Do tad nisam nikad vidio ni kurac, ni picu. Jako me napalilo, a seka je to primjetila i samo se veselo nasmjesila. Casopis smo prelistali minimalno 10 puta i svaki put bi vidjeli nesto novo.
Tako sam zelio ***aknuti pravu picu, ali mi je bilo neugodno pitati seku. Na srecu, pitala me dali zelim vidjeti njenu, na sto sam odusevljeno pristao. Polako je skinula kratku majicu i poprvi put sam vidio njene sisice. Bile su preslatke. Ali jedva sam cekao da vidim njenu picu. Polako, onako kurvinjski, pocela je skidati svoju suknjicu, a ja sam gorio od zelje. Napokon je i suknjica pala. Ostala je samo u bijelim dokoljenkama, kakve su curice nosile, i crvenim gacicama s nekim cvjeticima i obrubom od cipke. I sad je takvu vidim. A ja sam cijelo vrijeme sjedio na stolici i iscekivao da vidim ono glavno. Stvarno je bila mala kurvica. Provocirala me vrteci bokovima i skidajuci gacice do pola, pa bi ih vratila. Ludio sam. Onda mi je okrenula leda, naprcila malu oblu guzu i lagano povukla gacice do koljena. Ostao sam zapanjen prizorom. Skinula je gacice skroz i ostala samo u dokoljenkam. Svo vrijeme okrenuta ledima prema meni. Lagano je rasirila guzu i predamnom se ukazao mali supcic i ruzicasta pica, bez ijedne dlacice. Ostao sam bez daha.
Rekla mi je da se priblizim i da je pomilujem kako sam i prije, samo preko odjece.
Bez pogovora sam je poslusao. Bila je tako meka i vlazna.
Dok sam je mazio pocela se vrpoljiti i ubrzano disati, a nisam znao zasto. prestao sam, jer sam se uplasio da joj nije dobro. Shvatila je u cemu je problem i samo se nasmjesila. Okrenula se i klekla na pod ispred mene i vragolasto me pogledala i rekla kako joj se trebam oduziti i pokazati joj svoju alatku koja je vec odavno bila tvrda k'o kamen.
Nisam ni stigao odgovoriti, a vec sam stajao gol pred njom. Lagano ga je uzela u ruku i razgledavala sa svih strana. Koljena su mi pocela klecati od nekog osjecaja koji jos nikad nisam dozivio.
Pogledala me i rekla da ce mi pokazati kako se tata i mama igraju. Odvela me do kreveta i polegla. Dohvatila je onaj casopis i nasla sliku gdje su akteri bili u pozi 69.
Zanao sam sta slijedi. Rekla mi je da ce ona meni pusiti kurac, a ja njoj ljubiti picu. Naravno da nisam znao kako, a to sam joj i rekao. Zamisli da lizes sladoled. To nije problem. Svi znaju kako se sladoled lize. Opkoracila me i stavila mi svoju mirisljivu i ljepljivu picu na usta. Odmah sam poceo mahnito lizati. Imala je neki cudan okus, ali mi se svidjelo. Ona je vec imala puna usta posla… Halapljivo mi je gutala kurac. Nezaboravan osjecaj. Neka cudna ugoda mi je prolazila tijelom. Mislio sam da cu se upisati. To sam joj rekao i htio se izvuci ispod nje, ali me sprijecila i rekla da je to normalno, da se necu upisati nego svrsiti i da se ne ustrucavam nego da nastavim. Gurao sam joj jezik sto sam dublje mogao i suzdrzavao se da ne svrsim. Iskreno nisam ni znao sta je to i kako izgleda. Cijelo vrijeme se nabijala na moj jezik i ispustala neke cudne zvukove, ali sam shvatio da tako treba. Bez najave sam svrsio u njena usta. Iako mislim da je osjetila da dolazi. Vise nisam imao snage lizati je, ali je ostala na mojim ustima i vrtila kukovima dok je i dalje sisala moj mlohavi kurcic.
Sisala je, lizala, malo grickala. Opet je otvrdnuo. Digla se s mene, okrenula se i poljubila me po prvi put u usta. Po bradi joj se cijedilo nesto ljepljivo, a bilo joj je i u ustima. Pretpostavio sam sto je to. Nije bilo loseg okusa. Ljubili smo se nekoliko minuta, a cijelo vrijeme mi je drkala. Onda se ustala, došla mi izmedu nogu, oblizala mi kurac i prislonila ga na svoju slatku picu. Malo je zastenjala, ali je usao do kraja.
Bila je tako topla i vlazna. Nastavila je ici gore-dolje. Izvijala je leda, uzdisala i u isto vrijeme se mazila po sisicama. Zatvorila je oci i oblizivala si usne jezikom. Lezao sam nepomican ispod nje. Nisam znao sta napraviti, ali bilo mi je lijepo. Pocela se kretati sve brze i brze, a onda je zacvilila i srusila se na mene i poljubila me. Kurac mi je jos bio u njoj. Lezala je tako par sekundi, a onda me nastavila jahati i ljubiti. Uvukla mi je jezik u usta i vrtila. Radio sam isto sto i ona. Uzivao sam. Ubrzo je opet zacvilila, ali nije se prestala nabijati. Uskoro sam i ja svrsio. Digla se i namjestila mi picu na usta, oslonila se rukama na zid iznad moje glave i rekla da je lizem. Usisavao sam u usta sokove koji su se cijedili iz ruzicaste oaze.
Kad je svrsila i treci put, legla je pored mene, poljubila me i tiho sapnula da se nada da sam ja uzivao koliko i ona. Naravno da sam uzivao. Novo iskustvo, a tako slatko.
Predlozila mi je da veceras ostanem spavati kod nje jer su joj tata i mama na vikendici i dolaze tek sutra navecer. Naravno. Odmah sam javio mami da cu ostati, a mama se nije uopce bunila.
Cijelu noc smo se jebali u raznim pozama koje smo vidjeli u novinama, mazili, lizali. Bili smo goli cijelo vrijeme. Nismo propuštali ni jedan trenutak da se posevimo.

Dok smo lezali izmoreni, pitao sam je gdje je sve to naucila? Odgovor me jako iznenadio, ali mi je rekla da nikome ne smije pricati ni za ovo izmedu nas, a ni od kog je sve naucila.
Naucila je sve to od moje mame. Rekla je da se njih dvije vec skoro 2 godine igraju tako i da mama ima vibrator s kojim joj je uzela nevinost.
Pitala me jel bi im se htio pridruziti? Malo sam bio zbunjen, a i preplase kako bi mama reagirala. Rekla je da ce sve ona srediti i da se ne brinem….

Naravno! Slijedi nastavak. Sestricna, mama i ja

pozdrav

IP: Logged

Wizental
Member

Posts: 38
From: Valjevo
Registered: Jan 2007

posted September 11, 2007 09:06 PM     Click Here to See the Profile for Wizental     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
Nisam bas razumeo dobro sa koliko ste godina imali taj prvi sex???

IP: Logged

Beozag
Rookie

Posts: 25
From: EUR
Registered: Feb 2007

posted September 12, 2007 05:28 AM     Click Here to See the Profile for Beozag     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
quote:
Originally posted by mario2222:
...()...Digla se s mene, okrenula se i poljubila me po prvi put u usta. Po bradi joj se cijedilo nesto ljepljivo, a bilo joj je i u ustima. Pretpostavio sam sto je to. Nije bilo loseg okusa. ...()...

Ovo ti ne mogu poverovati u tom uzrastu nisi nista "lepljivo" mogao da joj poklonis.
Ali prica kao prica je super, samo si godine mozda malo pobrkao. Ipak, mnogo hvala.

IP: Logged

Total82
Member

Posts: 149
From: Serbia
Registered: Aug 2007

posted September 12, 2007 12:43 PM     Click Here to See the Profile for Total82     Edit/Delete Message   Reply w/Quote
6-7 godina?hmmm..

IP: Logged

All times are ET (US)

next newest topic | next oldest topic

Administrative Options: Close Topic | Archive/Move | Delete Topic
Post New Topic  Post A Reply
Hop to:

Contact Us | IncestBoard.com | Privacy Statement

Powered by Infopop www.infopop.com © 2000
Ultimate Bulletin Board 5.47d


Incest pics, videos and casesIncest Pic of the DayThe Incest LinksThe Incest Chatrooms